Home TOP NEWS Νίκες για τους γηπεδούχους

Νίκες για τους γηπεδούχους


Σαρωτικός ο Απόλλωνας, πιο δύσκολα το Αποέλ, η ουσία είναι πως και οι δυο ανταγωνιστές μας προχώρησαν με νίκες. Η ομάδα της Λεμεσού διέλυσε την Πάφο με 6-0, ενώ ο αιώνιος κέρδισε με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, 2-1 τον Ερμή. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας για τη 14η αγωνιστική, η Αλκή με ανατροπή κέρδισε τον Εθνικό Άχνας και τον άφησε ουραγό της βαθμολογίας με μόλις πέντε βαθμούς. Νίκες για τους γηπεδούχους λοιπόν και στα τρία παιχνίδια του Σαββάτου.

Απόλλων-Πάφος 6-0

Κανένα πρόβλημα να περάσει το εμπόδιο της Πάφου δεν είχε ο Απόλλωνας. Πέτυχε 6 γκολ, έχασε πέναλτι, έχασε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ. Σκόρερ για τον Απόλλωνα οι Παπουλής, Άλεξ, Άλεφ, Ζελάγια(2) και Γιάκολις.

Αποέλ-Ερμής 2-1

Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε αλλά τελικά πήρε τη νίκη το Αποέλ. Ο Εμπεσίλιο έβαλε μπροστά στο σκορ το Αποέλ, αλλά ο Νταμτσέφκσι ισοφάρισε άμεσα. Στο 80′ ο Σάλαϊ έδωσε τους 3 βαθμούς στο Αποέλ.

Αλκή – Εθνικός Άχνας 2-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με γκολ του Ενέσκου και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 50′ η ομάδα της Ορόκλινης ισοφάρισε με τον Φαμπριτσιο και στις καθυστερήσεις ο Σεμέδο έβαλε μπροστά στο σκορ την Αλκή, δίνοντας της το “τρίποντο”.