Home TOP NEWS Όταν τα ντέρμπι περνάνε σε δεύτερη μοίρα

Όταν τα ντέρμπι περνάνε σε δεύτερη μοίρα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει αύριο ντέρμπι, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, την καλύτερη κατά την άποψη του γράφοντα ομάδα στο πρωτάθλημα. Κανείς όμως δεν ασχολείται με το ντέρμπι, το ενδιαφέρον μονοπωλούν ο νέος προπονητής και όπως είναι φυσικό, οι λόγοι που κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, είμαστε σε αυτή τη κατάσταση. Οι απαιτήσεις είναι εκεί και οτιδήποτε άλλο από την νίκη, δεν μπορεί να βαφτιστεί οτιδήποτε άλλο από αποτυχία. Το ότι όμως το ντέρμπι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, λέει πολλά.


Το ότι επίσης έχουμε βρεθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια σε αυτήν ακριβώς τη θέση, λέει πολλά περισσότερα. Πρέπει επιτέλους να ανοίξει η συζήτηση για την επόμενη μέρα του σωματείου. Μην μας παίρνετε στραβά, είναι πολύ σημαντική και η επιλογή του νέου προπονητή, μακάρι να έρθει ένα όνομα που να μπορεί να δώσει στοιχεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα οποία της λείπουν. Μακροπρόθεσμα όμως, πρέπει να αντιληφθούμε πως κάποια στιγμή και ο νέος προπονητής είναι πιθανόν να συναντήσει το ταβάνι που θέτουν τα δεδομένα του τρόπου λειτουργίας μας.

Θεωρούμε αδιανόητο που ακόμα δεν συζητάμε ανοικτά, σε συναντήσεις ή ακόμα και σε Γενική Συνέλευση, πώς πρέπει να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά, πως ότι κι αν αποφασιστεί ως “επόμενη μέρα” δεν εξασφαλίζει από μόνο του την επιτυχία, ούτε θα υλοποιηθεί από την μια στιγμή στην άλλη. Γιατί καθυστερούμε λοιπόν; Το πως θα μοιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν επιτέλους αποφασιστεί να προχωρήσει, είναι που πρέπει να πέσει στο τραπέζι. Γιατί με τον ένα τρόπο ή τον άλλο θα έρθει εκείνη η μέρα, εμείς θα αποφασίσουμε πόσο χαμηλά θα είμαστε ως τότε.