Home TOP NEWS Πάμπος: “Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο – Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου”

Πάμπος: “Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο – Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου”


Ανέλαβε την ευθύνη ο Πάμπος Χριστοδούλου για την βαριά ήττα και δήλωσε ξανά πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για να πάρουν αποφάσεις. Βαρύ σκορ για τον ίδιο και την ομάδα σε ένα κακό βράδυ για τον σύλλογο.

Πάμπος: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Για μας σίγουρα είναι ένα βαρύ σκορ για την ΟΜΟΝΟΙΑ και για μένα. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, ξεκινήσαμε καλύτερα, με την πρώτη ευκαιρία η ΑΕΚ σκόραρε. Εμείς κρατούσαμε μπάλα, από μια στατική φάση δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είδατε όλοι ότι 25-30 λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ κυριάρχησε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς στα τελευταία δέκα λεπτά ότι έκανε η ΑΕΚ της έβγαινε και δεχθήκαμε ένα βαρύ σκορ.

Συγγνώμη στον κόσμο, προσωπικά αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Σίγουρα δεν θα είναι καλή νύχτα για μας. Αύριο με πιο καθαρό μυαλό θα συζητήσουμε με τη διοίκηση, να δούμε τι είναι το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

«Το μέλλον θα το συζητήσουμε εγώ με τη διοίκηση. Θα μάθετε αύριο».

Ιδιάκεθ: «Ευχαριστώ τον κόουτς για τα λόγια του. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν δύσκολο ματς, το πρώτο μέρος ήταν ισοζυγισμένο. Μας πίεσαν ψηλά και είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Ξέραμε όμως πως θα είχαμε επιλογές και σκοράραμε δυο γκολ. Ήταν πολύ καλό πρώτο μέρος για μας. Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πιο δυνατά, ο Χουάν Πάμπλο έκανε μια σημαντική απόκρουση είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες και αν σκόραραν θα έμπαιναν ξανά στο ματς. Μετά το τρίτο γκολ όλα τελείωσαν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έδειξαν πόσο πεινασμένοι είναι στα τελευταία λεπτά και πόσο πολύ θέλουν να πάνε ψηλά».