Home TOP NEWS Πέτεφ: «Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν στο μέγιστο και έκαναν ότι ήταν δυνατόν»

Πέτεφ: «Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν στο μέγιστο και έκαναν ότι ήταν δυνατόν»


Με ισοπαλία ξεκίνησε τη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ιβάιλο Πέτεφ, που όπως είπε στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο “Δασάκι”, αυτό συμβαίνει για πέμπτη φορά σε ντεμπούτο του σε πάγκο μιας ομάδας.

Ο Βούλγαρος τεχνικός στάθηκε στα λάθη της άμυνας του “τριφυλλιού”, εκεί που όπως φαίνεται θα δώσει βάρος για να βελτιωθεί η κατάσταση. Τόνισε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, λέγοντας επίσης πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε δύο βαθμούς, δεν είναι ο Εθνικός με την παρουσία του που τους στέρησε από το “τριφύλλι”

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάιλο Πέτεφ: «Καλησπέρα σε όλους. Μια μικρή ανάλυση για το παιχνίδι… Όλο το παιχνίδι ήταν κάτω από τον έλεγχο μας. Κάποια λάθη που κάναμε συνεχίζουν. Όταν πηγαίνει η μπάλα στην άμυνα μας αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και σαν ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό δεν είναι καλό. Το πρώτο ημίχρονο η μπάλα πήγε δύο φορές στον τερματοφύλακα και δεχτήκαμε ισάριθμα γκολ. Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν στο μέγιστο και έκαναν ότι ήταν δυνατόν. Χάσαμε και πέναλτι. Ουσιαστικά δώσαμε το βαθμό στην ομάδα της Άχνας. Είναι η πέμπτη ομάδα που αρχίζω με ισοπαλία».