Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 16ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 16ης αγωνιστικής

 


Σε τρεις δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, που ξεκινάει το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις, συνεχίζεται την Κυριακή με ισάριθμες και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με άλλη μια. Δεν υπάρχει ντέρμπι στο πρόγραμμα, όμως όλα τα παιχνίδια συγκεντρώνουν ενδιαφέρον, αλλά σχεδόν σε όλα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό στη Λεμεσό, με τον χαμηλά στα βαθμολογία Άρη να υποδέχεται την αήττητη και πολύ δυνατή φέτος Ανόρθωση. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στο Δασάκι με τον ουραγό Εθνικό Άχνας να φιλοξενεί την προβληματική φέτος ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέλος στην ποδοσφαιρική βραδιά με το ματς στο ΓΣΠ, όπου το Αποέλ αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα.

Από το Τσίρειο ξεκινάει η δράση και την επόμενη μέρα, με τον εκπληκτικό έως τώρα Απόλλωνα να τίθεται αντιμέτωπος με τον υπολογίσιμο Ολυμπιακό. Λίγο αργότερα, στο Μακάρειο η Δόξα κοντράρεται με την ΑΕΛ, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας η πρωτοπόρος ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ερμή. Σε ένα ματς… έξι βαθμών τη Δευτέρα, ανάμεσα σε Αλκή και Πάφο, πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα:

Σάββατο 16/12/2017
16:00 Άρης-Ανόρθωση (Cytavision Sports 7)
17:00 Εθνικός Άχνας-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 2)
19:00 Αποέλ-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 1)

Κυριακή 17/12/2017
16:00 Απόλλωνας-Ολυμπιακός (Primetel)
17:00 Δόξα-ΑΕΛ (Cytavision Sports 2)
18:00 ΑΕΚ-Ερμής (Cytavision Sports 1)

Δευτέρα 18/12/2017
19:00 Αλκή-Πάφος FC (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία