Home TOP NEWS Προτάθηκε, αρέσει, μέχρι εκεί

Προτάθηκε, αρέσει, μέχρι εκεί

Ένα από τα ονόματα ποδοσφαιριστών που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες, είναι αυτό του Λαουρέντιου Μπρανέσκου. Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας από τη μέρα που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κτίσει όνομα, αφού είναι ο βασικός της Ντινάμο Βουκουρεστίου. Ένας τραυματισμός τον είχε αφήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, πλέον όμως έχει επανέλθει δριμύτερος και δείχνει να έχει μείνει ανεπηρέαστος. Έχει ήδη επανέλθει στην ενεργό δράση.


Είναι αλήθεια πως ο “Λάρυ” έχει προταθεί στην ομάδα μας και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει. Θετική άποψη για τον παίκτη έχουν και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ήταν ένας πολύ καλός χαρακτήρας που κατάφερε να εξελίξει το ταλέντο του. Για την ώρα όμως, δεν προκύπτει τίποτα περισσότερο από όσα γράψαμε πιο πίσω. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν πει ποτέ επίσημα πως πάνε για τερματοφύλακα (αν και το θεωρούμε αυτονόητο), ενώ οι προτάσεις για τη συγκεκριμένη θέση έρχονται βροχή. Αν θα κοιτάξουν προς την πλευρά του Μπρανέσκου, θα δούμε.

Έχουμε μπει στο Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει πως τα ονόματα που θα γράφονται θα αυξηθούν αισθητά. Χρειάζεται σωστό φίλτρο στο τι διαβάζουμε και να μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα. Οι τελευταίες δυο προτάσεις, δεν αφορούν τον Λαουρέντιου Μπρανέσκου, αλλά γενικά την μεταγραφική περίοδο.