Home TOP NEWS Τελεσίδικη απόφαση για την προσθήκη στον άσσο – Έρχεται και υπογράφει ο...

Τελεσίδικη απόφαση για την προσθήκη στον άσσο – Έρχεται και υπογράφει ο Μιχαΐλοφ


Στην προσθήκη τερματοφύλακα υπό το καθεστώς ανέργου θα προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην ομάδα μας κατέληξαν στην επιλογή του Νικολάι Μιχαΐλοφ, που θα αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Παναγή στο ρόστερ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο τραυματισμός του Κύπριου διεθνή πορτιέρο καθιστά άλλωστε επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση στον άσσο. Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας φτάνει σήμερα στην Κύπρο και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις τότε θα ξεκινήσει η συνεργασία. Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία στους όρους συνεργασίας ανάμεσα στον Μιχαΐλοφ και το “τριφύλλι”.

Να σημειωθεί πως τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα είχε αξιολογήσει θετικά ο Πάμπος Χριστοδούλου πριν αποχωρήσει από την ομάδα μας, ενώ ζητήθηκε ασφαλώς η γνώμη του Ιβάιλο Πέτεφ. Ο νέος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εγγυήθηκε την ποιότητά του Μιχαΐλοφ, τονίζοντας πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή. Άλλωστε, συνεργάστηκαν μαζί στην εθνική Βουλγαρίας το διάστημα 2014 μέχρι 2016. Επίσης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Lyubomir Georgiev Sheytanov, δούλεψε για αρκετά χρόνια με τον Μιχαϊλοφ και έχει θετική άποψη για την αξία του.

Τώρα, όσον αφορά ποιος κοινοτικός/ξένος θα διαγραφεί από το ρόστερ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Μόλις ληφθεί η σχετική απόφαση, τότε θα εγγραφεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Νικολάι Μιχαΐλοφ, νοουμένου ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στη συμφωνία και τις ιατρικές εξετάσεις.

Πιο κάτω ένα βίντεο με στιγμές του Βούλγαρου τερματοφύλακα, που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Μερσίν. Προηγουμένως ο Μιχαΐλοφ έπαιξε για ένα χρόνο στην Ελλάς Βερόνα, τρία στην Ολλανδική Τβέντε, ενώ ισάριθμα χρόνια άνηκε στη Λίβερπουλ χωρίς να μετρήσει συμμετοχές, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Λέφσκι. Είναι διεθνής με την Εθνική Βουλγαρία, ενώ να σημειωθεί πως το περασμένο Καλοκαίρι, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=2uBGIvlpDjk