Home TOP NEWS Θέτει ερωτήματα, για να μπει στο Δ.Σ. ο Ν. Βαλανίδης

Θέτει ερωτήματα, για να μπει στο Δ.Σ. ο Ν. Βαλανίδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφάσισε πριν κάποιες ώρες ότι τη θέση του Πανίκου Νεοφύτου στο Συμβούλιο θα πάρει ο Νικόλας Βαλανίδης. Ο Βαλανίδης ήταν και ο πρώτος επιλαχόντας με βάση τις ψήφους στις εκλογές. Ο ίδιος όμως, με επιστολή που απέστειλε στο Δ.Σ. ανήμερα των Χριστουγέννων, ζητάει συγκεκριμένες λεπτομέρειες πριν αποδεχθεί να γίνει μέλος του.


Πιο συγκεκριμένα ζητάει τα εξής:

  1. Κατάσταση των υποχρεώσεων του Σωματείου στις 31.12.2017 που να συμπεριλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους, υποχρεώσεις προς το κράτος, δανεισμό προς τραπεζικά ιδρύματα η τρίτους η οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση που το Σωματείο είναι νομικά υπόχρεο να αποπληρώσει.
  2. Κατάσταση μισθολογίου του Σωματείου ανά μήνα, που να συμπεριλαμβάνει όλους τους ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και οποιοδήποτε άλλο διατηρεί συμβατική εργασιακή σχέση με το Σωματείο. Παρακαλώ όπως για τους ποδοσφαιριστές αναφέρεται η χρονική διάρκεια του Συμβολαίου τους.
  3. Αντίγραφο του προϋπολογισμού που καταρτίστηκε για τη χρονιά 2017-2018 καθώς και περιοδική κατάσταση της υλοποίησης του προϋπολογισμού μέχρι 31.12.2017

Για την ώρα ο Βαλανίδης, δεν έχει αποδεχθεί να μπει στο συμβούλιο και δεν θα το κάνει αν δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών του σωματείου. Θεωρεί πως αποτελούν βασική προϋπόθεση για να ξέρει το βαθμό στον οποίο μπορεί να βοηθήσει και τόνισε πως λόγω της εμπιστευτικής φύσης της πληροφορίας που ζητά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα εξετάσει επί τόπου, παρά να του σταλούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει απάντηση και ως εκ τούτου δεν έχει αποδεχθεί τη θέση.