Home TOP NEWS Τον περιμένουν στην Κύπρο

Τον περιμένουν στην Κύπρο

Ο Ντιρκ Σούστερ φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το βιογραφικό του Γερμανού έπεισε την επιτροπή που χειρίζεται το θέμα ότι έχει τις ικανότητες να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επιτυχία βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Μιλάμε άλλωστε για ένα προπονητή που αναδείχθηκε κορυφαίος της Μπουντεσλίγκα την περίοδο 2015-16, οπότε δύσκολα θα μπορούσε κάποιος από την Κύπρο να αμφισβητήσει τα παράσημα του.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σούστερ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και ο Γερμανός αναμένεται στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο για να επισημοποιηθεί ο γάμος. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο, ας μην θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Σούστερ θα είναι ο επόμενος τεχνικός μας. Δημοσιεύματα άλλωστε αναφέρουν πως ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει τις τελευταίες ώρες και η Κολωνία. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για σωθεί, το ενδιαφέρον όμως είναι εκεί.

Το βέβαιο είναι πως πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί ο αρχικός στόχος να κάτσει ο προπονητής στον πάγκο με τον Απόλλωνα. Κατά την άποψη μας φυσικά πολύ μικρή σημασία έχει ο συγκεκριμένος στόχος και ίσως να μην έπρεπε καν να τεθεί.