Home TOP NEWS Απορρίφθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ η πρόταση της CD Lugo για απόκτηση του...

Απορρίφθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ η πρόταση της CD Lugo για απόκτηση του Κατελάρη

 


Νεότερη ενημέρωση: Έφτασε επίσημη πρόταση από CD Lugo για την απόκτηση του Φάναου Κατελάρη, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ την απέρριψε, κρίνοντάς την μη ικανοποιητική. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποσό που πρότεινε η Ισπανική ομάδα, ούτε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά από όσα ζητάει η πλευρά των “πράσινων”. Πολύ πιθανόν να επανέλθει με καλύτερη πρόταση η CD Lugo, με τις εξελίξεις να αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, εάν δεν εγκαταλειφθεί η προσπάθεια.

Γράψαμε προηγουμένως: Αναφορές για ενδιαφέρον και ίσως πρόταση Ισπανικής ομάδας για Κατελάρη
Δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες themasports και 24sports αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανική ομάδα για απόκτηση του Φάνου Κατελάρη. Μάλιστα, σημειώνεται πως ίσως εντός της ημέρας έρθει επίσημη πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για μεταγραφή του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Στα ρεπορτάζ των συναδέλφων αποκαλύπτεται και η ομάδα που κοιτάει και θέλει να κάνει δικό της το νεαρό παίκτη της ομάδας μας. Πρόκειται για την Club Deportivo Lugo, που αγωνίζεται στη Segunda División, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδο της στην 1η τη τάξει κατηγορία της χώρας. Μετά από 22 αγωνιστικές μάζεψε 36 βαθμούς και είναι στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου, ενώ είναι στο -7 και -6 από την κορυφή και τη 2η θέση αντίστοιχα, που δίνουν απευθείας άνοδο στην Primera Division.

Την τελευταία διετία ο Φάνος βρήκε θέση βασικού στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι εμφανίσεις του είναι αυτές που έκαναν αρκετές ομάδες να επιδείξουν ενδιαφέρον. Χαρακτηρίζεται από το πάθος και τη δύναμη του μέσα στο γήπεδο, έχοντας προοπτική για μεγάλη βελτίωση. Για να μιλήσουμε με δεδομένα όμως, προς το παρόν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν έχει -απ’ όσων γνωρίζουμε- φτάσει επίσημη πρόταση στο “τριφύλλι”. Ασφαλώς, εάν προκύψει κάτι τέτοιο, ο νεαρός θα κληθεί να σκεφτεί τη δελεαστική αυτή ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό.