Home TOP NEWS Η μπάλα στα πόδια των Ισπανών

Η μπάλα στα πόδια των Ισπανών

Παρότι οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ΟΜΟΝΟΙΑ και Λούγκο είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη, φαίνεται πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει η δουλειά. Στο θέμα αναφέρθηκε χθες και ο Αντρέας Δημητρίου, που είπε χαρακτηριστικά:


«Βρισκόμαστε στο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Λούγκο. Για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής πρέπει να ικανοποιηθεί η ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Το θέμα είναι ανοικτό ακόμη. Δεν είναι θέμα αν είμαστε κοντά. Εαν δεν ικανοποιηθεί η ομάδα, δεν θα είμαστε κοντά… Δεν μπορούμε να είμαστε στη θέση της άλλης ομάδας για να ξέρουμε πως σκοπεύει να χειριστεί το θέμα. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι στα δικά μας θέλω και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να τον αποκτήσουν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία».

Οι πληροφορίες μας λένε πως στο αρχικό ποσό και τα ενδεχόμενα μπόνους (αν η Λούγκο παίξει πλέι οφ και αν ανέβει στην Λα Λίγκα) υπάρχει σύγκλιση απόψεων μεταξύ των δυο πλευρών και οι διαφορές δεν είναι ικανές να χαλάσουν τη δουλειά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητάει να μπει στο συμβόλαιο όρος για ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που οι Ισπανοί πωλήσουν τον Φάνο και εκεί για την ώρα υπάρχει καθυστέρηση. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι μάλλον καθοριστικές, το βέβαιο είναι πως η μπάλα είναι στα πόδια των Ισπανών πλέον, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ξεκαθαρίσει τις απαιτήσεις της.