Home TOP NEWS Χριστοφή: O Captain! My Captain!

Χριστοφή: O Captain! My Captain!

 


Τέταρτη σερί νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτή με τρία γκολ στο ενεργητικό της. Προηγήθηκε το 3-0 επί της Πάφος FC, το 0-3 με την Αλκή Ορόκλινη, το 2-3 με τον Ολυμπιακό και σήμερα το 3-0 επί του Ερμή. Ο Ιβάιλο Πέτεφ… συγύρισε τους πράσινους, οι οποίοι παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι, οργανωμένοι μεσοαμυντικά και με ιδιαίτερη φαντασία, κίνηση και αποτελεσματικότητα επιθετικά.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στα θετικά του Βούλγαρου τεχνικού, πέραν των άλλων, είναι η επιτυχία του να βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο φετινό Δημήτρη Χριστοφή και τον καλύτερο φετινό Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο πρώτος μετρά, σε τέσσερα παιχνίδια, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ ο δεύτερος πέντε γκολ σε πέντε αγώνες. Ιδιαίτερα ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μοιάζει ασταμάτητος το τελευταίο διάστημα. Η κίνηση σήμα-κατατεθέν του στο δεύτερο σημερινό του γκολ, δείγμα του πόσο φορμαρισμένος είναι.

 Οι κούρσες του αναστάτωσαν πολλές φορές την άμυνα του Ερμή, ενώ αν ήταν πιο προσεχτικός και τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει και άλλες φορές (είχε δοκάρι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου). Δεν είναι μόνο αυτό. Ο Χριστοφή, με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, λειτουργεί και ως ηγέτης στο γήπεδο, οδηγώντας τους συμπαίχτες του από επιτυχία σε επιτυχία. Η αγωνιστική κατάσταση δικαιώνει πλήρως τη διοίκηση, που το καλοκαίρι τον «έδεσε» για άλλα τρία χρόνια, με πολύ καλό συμβόλαιο, στην ομάδα.