Home TOP NEWS «Δουλεύει πολύ στη σταθερότητα η ομάδα, είναι ένα θέμα που προσπαθεί να...

«Δουλεύει πολύ στη σταθερότητα η ομάδα, είναι ένα θέμα που προσπαθεί να λύσει»


Παρά την αστάθεια στην απόδοση της, η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λεμεσό. Οι “πράσινοι” κρατάνε τη νίκη και όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ δουλεύουν πολύ στο θέμα της σταθερότητας, που θέλουν να λύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του συλλόγου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ενδεχομένως το αποτέλεσμα του να μας άφηνε σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς η ομάδα κατάφερε να κερδίσει, δείχνοντας χαρακτήρα όταν δυσκόλεψαν τα πράματα.

Η νίκη δεν μας δίνει κάτι, ούτε υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε και να πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε συγκρατημένοι, η θέση μας δεν είναι αυτή που αρμόζει σε μια ομάδα και είμαστε πίσω στους στόχους μας. Συνεχίζουμε για να καταφέρουμε να μπούμε σε τροχιά που να μας δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ίσως τα συνεχόμενα ματς, ίσως η πίεση, η ομάδα έβαλε μια περίεργη εικόνα. Ο προπονητής το εντόπισε και δουλεύει πολύ στη σταθερότητα, είναι ένα θέμα που προσπαθούμε να λύσουμε».