Home TOP NEWS Δράση μεσοβδόμαδα για Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Δράση μεσοβδόμαδα για Πρωτάθλημα και Κύπελλο

 


Για ακόμη μια φορά σε αυτό το μήνα θα διεξαχθούν παιχνίδια μεσοβδόμαδα. Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχει δράση τόσο για το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Σε αμφότερες τις δύο διοργανώσεις, υπάρχουν προγραμματισμένα από δύο παιχνίδια, με τα τρία από αυτά μεγάλης σημασίας.

Ξεκινώντας από τα ματς του Πρωταθλήματος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ντέρμπι, με αντιπάλους ομάδες της Λευκωσίας και της Λεμεσού. Πρόκειται για εξ αναβολής παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και αφορούν την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Πρώτα χρονικά παιχνίδια θα διεξαχθεί αυτό στο ΓΣΠ, με το Αποέλ να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση στο Τσίρειο, όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τετάρτη 17/01/2018
17:30 Αποέλ-ΑΕΛ (Cytavision Sports 1)
20:00 Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ (Primetel)

Νωρίτερα από τα πιο πάνω παιχνίδια, θα έχουμε σέντρα σε μια αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου και μετά θα ακολουθήσει άλλη μία. Το ένα ματς είναι το πρώτο μεταξύ των ομάδων, ενώ το άλλο είναι επαναληπτικός και θα βγει η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα προημιτελικά. Στο ΓΣΖ η Αγία Νάπα αντιμετωπίζει την Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Το άλλο ματς είναι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Πάφος FC, με αμφότερες τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της δεύτερης “μονομαχίας”.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018
17:00 AΟΑΝ Αγίας Νάπας – Ανόρθωση (Cytavision Sports 2)
19:00 Ε.N. Παραλιμνίου – Πάφος FC (Cytavision Sports 3)