Home TOP NEWS Ενημερώθηκαν τα οργανωμένα σύνολα για την οικονομική κατάσταση του Σωματείου

Ενημερώθηκαν τα οργανωμένα σύνολα για την οικονομική κατάσταση του Σωματείου

 


Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, κατόπιν παράκλησης οργανωμένων συνόλων και μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Τζιωνής, προέβη σήμερα σε ενημέρωση σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Σωματείου.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων συνόλων αναφέρει:

«Στόχος της συνάντησης, ήταν να μπει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το ύψος του χρέους του σωματείου, την έκδοση Ομολόγου, τις ενέργειες που έγιναν και προγραμματίζονται για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Τέθηκε το θέμα σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης. Στο πλαίσιο του διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη, των διεργασιών και ζυμώσεων που συντελούνται ενδεχομένως να κριθεί αναγκαία η σύγκληση Συνέλευσης των μελών.

Είναι κοινή η πεποίθηση μεταξύ των οργανωμένων συνόλων, ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει οικονομικά την ομάδα με διάφορους τρόπους, για να υλοποιήσει τους στόχους της.

Διοίκηση και οργανωμένα σύνολα καλούν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως δώσει ξανά δυναμικό παρών το Σάββατο στο στάδιο ΓΣΠ, στο παιγνίδι με τον Ερμή και στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας, σπρώξει την ομάδα σε άλλο ένα τρίποντο.

Απευθύνουν παράλληλα κάλεσμα για στήριξη του νεαρού Λοΐζου Κουκουμά, ο οποίος πάσχει από λέμφωμα Non-Hodgkin και βρίσκεται στο Ισραήλ για θεραπεία».

Αριθμός Λογαριασμού:

ΔΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

357018597034

ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034

BIC: BCYPCY2N

 

ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας

ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

Θύρα 9

Fan Club 9 Λακατάμειας

ΣΥ.ΦΙ Πάφου

ΣΥ.ΦΙ Ταμασού και Ορεινής

Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας