Home TOP NEWS Επιτέλους τελειώστε τους άσχετους

Επιτέλους τελειώστε τους άσχετους

 


Ξεκινάμε ξεκαθαρίζοντας κάτι: Δεν θεωρούμε πως το τρίο της διαιτησίας ήρθε στο γήπεδο να μας κάνει ζημιά, γιατί έκανε λάθη και υπέρ μας και εναντίων μας. Δεν μπορούμε όμως να βλέπουμε ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΕΣ διαιτησίες και να σιωπούμε. Γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής από τα φιλικά έδειξε πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, σε δικό μας ματς, αλλά πάλι αποφάσισαν να μας τον εμφανίσουν. Και όπως προέβλεψαν σχεδόν όλοι, τα έκανε ξανά μαντάρα.

Καταρχάς σφυρούσε με εκνευριστική ευκολία, χαρακτηριστικό ατολμίας διαιτητή που δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Μετά ο ανεκδιήγητος επόπτης του, χάνει το καθαρό οφσάιντ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αφού ο Καπαρτής ήταν σαφώς μπροστά από τον Κατελάρη. Ύστερα ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ την επαφή Χίντι-Ντάρμπισαϊαρ (κατά την άποψη μας μάλλον δεν έπρεπε να σφυρίξει) αλλά δειλιάζει να δώσει κόκκινη στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, ο ίδιος επόπτης σηκώνει λανθασμένα τη σημαία για φάουλ του Καντέ στον Τρικό, ο Θεουλής βάζει το σφυρί τρεις φορές στο στόμα, τα έχει γενικώς χαμένα, δεν δείχνει με τα χέρια του πλεονέκτημα όπως οφείλει, με αποτέλεσμα όλοι να σταματήσουν, συμπεριλαμβανομένου του κατόχου της μπάλας Καπαρτή, αλλά αποφασίζει να δώσει πλεονέκτημα αφήνοντας εκτός ισορροπίας την άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει. Και τέλος, στην εκπνοή, θα μπορούσε να δοθεί οφσάιντ και στο γκολ του Ντάρμπισαϊαρ, που είναι κάποια εκατοστά μπροστά. Λένε πως είναι υπέρ του επιθετικού αυτά τα εκατοστά, αλλά θα μπορούσε να δωθεί. Όλα όσα προαναφέραμε, σε 13-14 λεπτά, με εξαίρεση το γεγονός πως όλο το ματς σφυρούσε εκνευριστικά εύκολα.

Το ερώτημα μας είναι ξεκάθαρο: πώς είναι δυνατόν η ΚΟΠ να κάνει πειράματα με ΑΣΧΕΤΟΥΣ όταν οι ομάδες επενδύουν εκατομμύρια; Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να προωθούνται αυτοί που πρέπει και όχι οι “πιστοί” και αυτοί που κάποιον ξέρουν; Ήταν αυτό ματς να τιναχθεί στον αέρα; Η φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, είναι μια περίληψη της τραγικότητας της κυπριακής διαιτησίας και ιδιαίτερα κάτι φανταστικών τύπων σαν το Θεουλή που κάθε λίγο και λιγάκι κάνουν την εμφάνιση τους.