Home TOP NEWS Φεύγει για… να επιστρέψει με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά

Φεύγει για… να επιστρέψει με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά

 


Απόφαση να δοθεί δανεικός ο Στέφαν Αζίζ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πάρθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Ιβάιλο Πέτεφ ήταν αυτός που έκανε την εισήγηση, θέλοντας να δει τον παίκτη να παίρνει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά απ’ όσα θα μπορούσε να του δώσει ο ίδιος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο μετράει τέσσερις συμμετοχής αυτή τη σεζόν, όμως αυτές μεταφράζονται σε μόλις 33 λεπτά.

Ήδη κάποιες ομάδες επέδειξαν ενδιαφέρον για τον 21 ετών ακραίο επιθετικό, όμως τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει που θα δοθεί με υποσχετική μεταγραφή. Πάντως, πρέπει να αναφερθεί πως έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Απολλωνα στο Τσίρειο, όπου η ομάδα μας πάει με 17 παίκτες, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για κάποιο τραυματισμό. Στόχος είναι να… φύγει λοιπόν, αλλά προσωρινά, επιστρέφοντας με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Το συμβόλαιο που διατηρεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μέχρι το Καλοκαίρι του 2019, άρα με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στο “Ηλίας Πούλλος” και θα υπάρχει καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες του.

Η πρώτη του συμμετοχή στη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ματς του πρώτου γύρου, όταν πέρασε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό. Οι άλλες τρεις φορές που έπαιξε ήταν επί Ιβάιλο Πέτεφ, όλες ως αλλαγή. Στις πρώτες δύο, με Εθνικό Άχνας και Πάφο, αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από δέκα λεπτά, ενώ στην τελευταία μπήκε στις καθυστερήσεις και η συμμετοχή του ήταν για μερικά δευτερόλεπτα.