Home TOP NEWS Η ΚΟΠ ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων για το...

Η ΚΟΠ ενημέρωσε πως ξεκίνησε η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων για το Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των 1300 εισιτηρίων για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στο Τσίρειο και θα ξεκινήσει στις 20:00. Είναι γνωστό πως στο ματς για τους φίλους της ομάδας μας θα ισχύσει το μέτρο ταυτοποίησης και οι οργανωμένοι θα απέχουν από την κερκίδα. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

Οι εξ αναβολής αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta Αποέλ-ΑΕΛ και Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι επόμενοι που εφαρμόζεται η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Ο αγώνας Αποέλ-ΑΕΛ θα αρχίσει στις 17:30 και ο αγώνας Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ στις 20:00.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επιθυμούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, μπορούν να το πράξουν ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy. Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει το σχετικό banner που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τους αγώνες. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/.

Τα εισιτήρια για τους φίλους και των δύο ομάδων είναι διαθέσιμα από σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και η ηλεκτρονική αγορά μπορεί να αρχίσει από τώρα. Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα στην εγγραφή σας για αγορά εισιτηρίου, καλέστε στον αριθμό 22860990. Για τον αγώνα Αποέλ-ΑΕΛ έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΛ 2000 εισιτήρια και για τον αγώνα Απόλλωνα-ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν παραχωρηθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1300 εισιτήρια.

Διευκρινίζεται ότι:

  • Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
  • Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
  • Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
  • Η πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 τα μεσάνυχτα.
  • Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
  • Οι είσοδοι των Σταδίων την ημέρα των αγώνων θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν την έναρξη. Δηλαδή στο ΓΣΠ στις 16:00 και στο Τσίρειο στις στις 18:30.
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.