Home TOP NEWS Οι σίγουροι απόντες

Οι σίγουροι απόντες

 


Στο Μακάρειο στάδιο πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το Σάββατο, μετά τη νίκη επί της Αλκής πριν δύο ημέρες, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που προέρχεται από ισοπαλία στην Πάφο. Από τον αγώνα η ομάδα μας θα έχει σίγουρα έξι απόντες, για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας. Σημαντικότερη απουσία θα είναι αυτή του Δημήτρη Χριστοφή, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης μεσοβδόμαδα, αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών στο παιχνίδι με την Αλκή.

Λόγω της αποβολής του, θα λείψει και ο Ανδρέας Χριστοδούλου, όπως και το επόμενο παιχνίδι, αφού δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα απέναντι στην Αλκή. Εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο Κανού, που ακολουθεί θεραπεία στο Βέλγιο, όπως επίσης και ο μακροχρόνια τραυματίας Μπόρχα Εκίθα.

Οι άλλοι δύο παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του ο τεχνικός του “τριφυλλιού” είναι οι Φαμπρίσιο και Παναγή. Αμφότεροι δεν θα αγωνιστούν ξανά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την ομάδα μας. Ο Βραζιλιάνος επειδή τέθηκε εκτός πλάνων και γίνονται συζητήσεις για λύση του συμβολαίου του, ενώ ο Κύπριος διεθνής λόγω του τραυματισμού που είχε και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι τις αρχές του ερχόμενου Καλοκαιριού.