Home TOP NEWS “Είναι ευχάριστη η βελτίωση αλλά έχουμε πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε”

“Είναι ευχάριστη η βελτίωση αλλά έχουμε πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε”

Στην ομάδα μας είναι ικανοποιημένοι με το αγωνιστικό ανέβασμα όμως ξέρουν πως η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου μετά τη νίκη επί της Σαλαμίνας με 5-1.


«Δεν θέλουμε να παρασυρόμαστε, ούτε να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στο τρίποντο από την πραγματική. Κερδίσαμε, συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο, η βαθμολογία μας δείχνει 6ους και πίσω από τους στόχους μας οπότε αντιλαμβάνεστε πως θα παραμείνουμε σοβαροί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ξανά τους στόχους μας. Είναι ευχάριστη η βελτίωση, είναι θετικά τα μεγάλα διαστήματα μας, αλλά έχουμε και πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε. Έχουμε ένα σημαντικό ντέρμπι μπροστά μας και μέρες να δουλέψουμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να κερδίσουμε»

Για τη συνάντηση των προέδρων:

«Για τη συνάντηση δεν έχουμε πολλά να πούμε πέραν των όσων είπαμε στην ανακοίνωση. Είχαμε σήμερα τη συνάντηση, συζητήθηκε το θέμα της ταυτοποίησης και μέσω επιστολής οι ομάδες θα ζητάνε συνάντηση με την εκτελεστική της ΚΟΠ για να συζητήσουν. Η θέση η δική μας ήταν από την αρχή ενάντια στο μέτρο της ταυτοποίησης. Εφόσον το έχουν αντιληφθεί όλοι πλέον πως δημιουργεί προβλήματα, έχουμε οδηγηθεί στην εξέλιξη που ανέφερα. Η προσέλευση του κόσμου μειώθηκε και είναι πολλά τα αρνητικά».

Όσον αφορά τα θέματα Σόλομον και Κατελάρη, είπε:

«Ο Σόλομον ήταν στο γήπεδο, αύριο θα περάσει από εξετάσεις και αν όλα παν καλά θα ανακοινωθεί. Όσον αφορά το Φάνο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, συστήνουμε λίγη υπομονή».