Home TOP NEWS Υπάρχουν κι άλλες επιλογές για εξτρέμ

Υπάρχουν κι άλλες επιλογές για εξτρέμ

 


Αν και η απόκτηση Γουίλι Σεμέδο μοιάζει σχεδόν τελειωμένη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν κι άλλες επιλογές για εξτρέμ. Οι “πράσινοι” εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μανουέλ Τόρες και Φαφά Πικό, που αμφότεροι εάν έρθουν θα είναι ως ελεύθεροι, σε αντίθεση με τον παίκτη της Αλκής που θα δοθεί χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή. Ο πρώτος στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στην Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ ο δεύτερος έπαιζε στο MLS με την Philadelphia Union, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της τον περασμένο Οκτώβρη.

Στην Γκρόιτερ Φιρτ ο Μανουέλ Τόρες πήρε μεταγραφή το Καλοκαίρι του 2017, μετρώντας έως τώρα εφτά συμμετοχές. Προηγουμένως, ο 27χρονος Ισπανός ακραίος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με επιτυχία για τρεις σεζόν Καρλσρούη. Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.philenews.com αναφέρεται πως έχει κατατεθεί πρόταση στον παίκτη από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τώρα όσον αφορά τον Αμερικάνο Φαφά Πικό, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Σανκτ Πάουλι. Στη Philadelphia Union ήταν βασικό μέλος, όμως όπως φαίνεται επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, με την ομάδα μας να είναι μία από τις ενδιαφερόμενες.