Home TOP NEWS Match Report: Καθάρισε εύκολα και βλέπει τη συνέχεια

Match Report: Καθάρισε εύκολα και βλέπει τη συνέχεια

 


Με 3-0 επιβλήθηκε η ομάδα μας του Ερμή, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σκόρερ για το τριφύλλι οι Χριστοφή (5′, 63′) και Ντάρμπισαϊρ (7′).  Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, έλεγξε το παιχνίδι και η επικράτηση ήταν δίκαιη.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ νωρίς η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Αντώνια γύρισε στον Ράφα Λόπες, που από ευνοϊκό σημείο έστειλε την μπάλα άουτ. Οι δυο επόμενες φάσεις άνηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τις μετέτρεψε σε γκολ. Ο Χριστοφή εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο αμυντικού του Ερμή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, και έγραψε το 1-0 στο 5′. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 7ο λεπτό, ο Κατελάρης με όμορφη μπαλιά βρήκε τον Ματ ο οποίος μόνος απέναντι στον Σωφρονίου δεν λάθεψε και κάπως έτσι η ομάδα μας πήρε πολύ νωρίς σοβαρό προβάδισμα με 2-0. Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 33′ με τον Λόπες να στρώνει στον Μαδούρο έξω από την περιοχή, το πλασέ του οποίου πέρασε ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 46′ ο Ντάρμπισαϊρ έχασε καλή ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Η μπάλα έφτασε στον Άγγλο μετά από ωραίο συνδυασμό των Δημήτρη Χριστοφή και Τζαΐλσον Αραούχο. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ματ έκανε καλό γύρισμα στην περιοχή αλλά η μπαλιά του αποκρούστηκε από αμυντικό του Ερμή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα καλό σκορ.

Β’ Ημίχρονο

Το ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια φάση για την ομάδα μας. Ο Τζαΐλσον έκανε ωραία ενέργεια, σέντραρε για τον Ματ, ο οποίος με το κεφάλι έδωσε έτοιμο γκολ στον Χριστοφή ωστόσο το πλασέ του τελευταίου τράνταξε το δοκάρι. Ένα σουτ του Σανδραβέλη στο 52′ δεν ανησύχησε τον Μιχαΐλοφ ενώ η προσπάθεια του Μοντέιρο στο 57′ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 62′ ήταν η σειρά της ομάδας μας να απειλήσει. Ο Άλεξ Σοάρες κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, εκτελεστής ο Τζαρσίνιο, με την μπάλα να περνά εκατοστά από το κάθετο δοκάρι. Στο 63′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκότωσε το παιχνίδι αφού έκανε το 3-0. Ο Δημήτρης Χριστοφή πήρε την μπάλα, ντρίμπλαρε δυο ποδοσφαιριστές και έκανε το σουτ τελειώνοντας το ματς. Στο 84′ ο Ντάρμπισαϊρ γύρισε στον Κατελάρη αλλά το σουτ του δεύτερου πέρασε λίγο άουτ. Ο Φάνος ήταν πρωταγωνιστής και στο επόμενο λεπτό, αφού έπιασε πολύ καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Σωφρονίου εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 87′ ήταν η σειρά του Ματ να γίνει επικίνδυνος, με το σουτ του να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Μέχρι το τέλος δεν έγινε κάποια άλλη καλή στιγμή και το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα ωστόσο προηγήθηκε νωρίς, ήταν προσεκτική στα μετόπισθεν και καθάρισε σχετικά εύκολα το παιχνίδι. Το μεγάλο στοίχημα είναι τα επόμενα δυο ντέρμπι με Απόλλωνα και Αελ, παιχνίδια στα οποία η ομάδα μας πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.