Home TOP NEWS Κατηγορία «Χρυσού Μέλους» στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Κατηγορία «Χρυσού Μέλους» στην ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Όπως ενημέρωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, προχώρησε στη δημιουργία “Gold Members, καλώντας τους φίλους της ομάδας να κάνουν εγγραφή. Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες:

Την κατηγορία «Χρυσού Μέλους» (Gold Member), εγκαινιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μητρώο μελών του Συλλόγου.

Η ιδέα για το «Χρυσό Μέλος» προέκυψε μέσα από τις συναντήσεις που έγιναν με τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ως μια προσπάθεια αύξησης των εσόδων του Συλλόγου, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υλοποιείται ακόμη, στο πλαίσιο των επικείμενων εορτασμών για τα 70χρονα του συλλόγου, για τα οποία θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και ενέργειες πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, με την άμεση καταβολή 1000 ευρώ, εξασφαλίζεται η ιδιότητα μέλους για 8 χρόνια, μέχρι το 2025. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Μαρτίου, ενώ παρέχονται ευκαιρίες πληρωμής μέχρι τρεις δόσεις. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 180 ευρώ.

Ωφελήματα:

1. Έκδοση κάρτας «Gold Member»
2. Δωρεάν επετειακή φανέλα 70χρόνων (θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο)
3. Συμμετοχή σε κλήρωση: Ένας τυχερός θα κερδίσει τριήμερη παρουσία στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας (όλα τα έξοδα πληρωμένα)
4. Συμμετοχή σε κλήρωση: Δύο τυχεροί θα φιλοξενούνται στα θεωρεία, σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019
5. Δωρεάν συνδρομή για ένα χρόνο στο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι του Συλλόγου, OMONOIA Premium
6. Έκπτωση από την Green Boutique 20%

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22 025410 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-13:00)