Home TOP NEWS Μαργκάσα: “Για αυτό πετάξαμε τις φανέλες στον κόσμο”

Μαργκάσα: “Για αυτό πετάξαμε τις φανέλες στον κόσμο”

Το άρθρο μας για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες μας το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν σχολιάστηκε μόνο ανάμεσα στον κόσμο, αλλά και στους παίκτες. Ένας εκ των αρχηγών, ο Ρενάτο Μαργκάσα, επικοινώνησε μαζί μας για να ξεκαθαρίσει τον λόγο που πανηγύρισαν πετώντας τις φανέλες τους στον κόσμο. Δεν το έκαναν γιατί κέρδισαν τον Ολυμπιακό, αλλά για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξη. Ο Ρενάτο μας είπε χαρακτηριστικά:


“Δεν πετάξαμε τις φανέλες επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, αλλά για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη στήριξη, ήταν συγκλονιστικός ακόμα και όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση. Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι για την απόδοση μας και που τους επιτρέψαμε να μπουν στο παιχνίδι, αλλά και για τη θέση που βρισκόμαστε. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε πως επιβάλλεται να βελτιωθούμε κι άλλο για να βγούμε στην Ευρώπη. Απλά είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας και ήταν συγκλονιστική η στήριξη του σήμερα”.

Μετά τη διευκρίνηση του Ρενάτο, να πούμε πως μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μετά τον Χριστοφή και ο έτερος αρχηγός βγαίνει μπροστά και βάζει τα πράγματα στη σωστή διάσταση τους. Ξέρουν καλά σε ποια ομάδα αγωνίζονται και που πρέπει να στοχεύει αυτή. Αυτά ακριβώς πρέπει να μεταφέρουν διαρκώς και σε όσους δεν είναι τόσα χρόνια στην ομάδα, για να αντιλαμβάνονται όλοι που πρέπει να μπαίνει ο πήχης. Ευχαριστία στον κόσμο λοιπόν η κίνηση των παικτών.