Home TOP NEWS Μόνο η νίκη αποτελεί επιλογή

Μόνο η νίκη αποτελεί επιλογή

Τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ μένει στη Λευκωσία, αλλά πάει στην πρώην έδρα του, το Μακάρειο για να φιλοξενηθεί από τον συμπολίτη του. Ο αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί νωρίς το απόγευμα, στις 16:00 (live omonoianews.com) και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη Cytavision. Αναμένεται πάντως πως κάποιες χιλιάδες Ομονοιατών, θα επισκεφθούν το γήπεδο που η ομάδα έγινε βασίλισσα.


Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις (πολλές) μικρές ομάδες που μας έκοψαν βαθμούς στον πρώτο γύρο. Κατακρίβιαν είναι η μια που μπορούμε να ισχυριστούμε πως μας “έκλεψε” βαθμό. Όχι λόγω διαιτητικού λάθους, αλλά γιατί ισοφάρισε στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα, μετά από πολλαπλά λάθη των Φελτχούιζεν και Φαμπρίτσιο. Αν μη τι άλλο εκείνο το ματς, πρέπει να αποτελεί την ιδανική υπενθύμιση πως όταν δεν σκοτώνεις τα παιχνίδια κινδυνεύεις να την πάθεις.

Από τότε πάντως άλλαξαν πολλά. Το φαβορί για τον υποβιβασμό Ολυμπιακός μάζεψε περισσότερους του αναμενόμενου βαθμούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αντίθετη πορεία και άλλαξε προπονητή. Εκείνο που δεν άλλαξε είναι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων και από τη στιγμή που η ψυχολογία διορθώθηκε κάπως μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε διανοούμαστε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη και δεν θα έχει ούτε δικαιολογία αν δεν την πάρει.