Home TOP NEWS Ο διάλογος χρειάζεται Γενική Συνέλευση

Ο διάλογος χρειάζεται Γενική Συνέλευση

 


Στις χτεσινές δηλώσεις του προέδρου της ομάδας μας, Αντώνη Τζιωνή, ξεχώρισε η άποψη ότι ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα και με διάλογο να προχωρήσουμε για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας μας έκανε αναφορά στην ερχόμενη Εκλογική Συνέλευση του καλοκαιριού, τονίζοντας ότι εκεί θα κριθεί το έργο τους με την ψήφο ή όχι των μελών, εάν και εφόσον υποβάλουν ξανά υποψηφιότητα.

Η άποψη μας είναι ότι η επόμενη Εκλογική Συνέλευση είναι μακριά και η συζήτηση πρέπει να αρχίσει από τώρα. Ο διάλογος και οι απόψεις μπορούν να ακουστούν πιο δομημένα και “μαζεμένα” μέσα από μια Γενική Συνέλευση παρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα πηγαδάκια. Τα μέλη πρέπει να έχουν άποψη και να ασκούν κριτική στο εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο σε τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά όταν όλοι αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει. Ο ρόλος και η προσφορά των μελών δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στη ψήφο και στη συνδρομή. Τα μέλη δίνουν ιδέες, ασκούν κριτική, ζητούν εξηγήσεις και συμβάλουν με προτάσεις για ανάπτυξη του Συλλόγου. Με λίγα λόγια, η προσφορά τους πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που έχουμε συνηθίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συμφωνούμε απόλυτα με τη δήλωση ότι ο διάλογος είναι ωφέλιμος και θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Προσθέτουμε και πως ο καλύτερος τρόπος να ακουστούν επιχειρήματα και απόψεις για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας, είναι μια Γενική Συνέλευση.