Home TOP NEWS Ούτε για αστείο έπαρση

Ούτε για αστείο έπαρση

Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μες το 2018 είναι σίγουρα βελτιωμένη και το γεγονός έχει άμεσο αντίκτυπο και στην βαθμολογική συγκομιδή της. Μπορεί οποιοσδήποτε να δει πως η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ότι είναι πιο συγκροτημένη στο γήπεδο και ότι συνήθως, παίρνει και αυτό που θέλει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δικαιούται να χαλαρώσει, να εφησυχαστεί και κυρίως να συμπεριφερθεί αλαζονικά. Καλύτερη γείωση από την βαθμολογία δεν υπάρχει.


Γιατί η βαθμολογία, δείχνει μεν πως σιγά σιγά κλείνει η διαφορά από τις ομάδες που τρέχουμε ξοπίσω, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Μάλιστα από την 4η θέση που ίσως οδηγήσει στην Ευρώπη, η διαφορά είναι 8 βαθμοί. Από την 3η που σίγουρα πάει Ευρώπη 9. Οπότε είναι ξεκάθαρο πως η προσπάθεια εξακολουθεί να είναι δύσκολη, τα δεδομένα εναντίων μας και περιθώριο για λάθος δεν υπάρχει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί κάθε παιχνίδι είναι φανερό.

Η επόμενη αντίπαλος μας Σαλαμίνα, δεν σηκώνει υποτίμηση. Εκτός του ότι είχε κάποιες καλές μονάδες στο ρόστερ της, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε καλές επιλογές το Γενάρη και έχουν ενισχυθεί ποιοτικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει προσγειωμένα και με απόλυτη προσήλωση αν είναι να παραμείνει σε ανοδική πορεία.