Home TOP NEWS Πέτεφ: «Ελπίζω να κάναμε λίγο ευτυχισμένο τον κόσμο»

Πέτεφ: «Ελπίζω να κάναμε λίγο ευτυχισμένο τον κόσμο»

Ευχαριστημένος ο Ιβάιλο Πέτεφ για την απόδοση και τη νίκη της ομάδας του απόψε. Ο Βούλγαρος εύχεται η νίκη να έδωσε λίγη χαρά στον κόσμο μας.


Ιβάιλο Πέτεφ: «Θα κάνω μια ανάλυση του ματς. Ήταν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος για μας. Πετύχαμε τρία γκολ μπορούσαμε και για περισσότερα. Το άσχημο είναι πως κάναμε ένα μεγάλο λάθος και δώσαμε γκολ βάζοντας τη Σαλαμίνα στο παιχνίδι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, για καλό μας πετύχαμε και 3ο γκολ κάνοντας τη δουλειά μας πιο εύκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σαλαμίνα με δέκα, ήταν πιο χαλαρό το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους παίκτες μας και τους οπαδούς μας, ελπίζω να τους κάναμε ευτυχισμένους. Καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα και το συνάδελφο. Μακάρι να πετύχει το στόχο της, είμαι σίγουρος πως θα τον πετύχει»

Σ.Πουρσαϊτίδης: «Το ματς για μας τελείωσε από το ημίχρονο όταν μείναμε πίσω με 2 τέρματα και 1 παίκτη. Δυστυχώς ένα ήσυχο παιχνίδι χάλασε πολύ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το παιχνίδι και την ομάδα μου, πρέπει να το δω ήρεμα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κέρδισε μια καλή ομάδα τη δική μου. Εμείς κάθε παιχνίδι θα κυνηγάμε βαθμούς, σήμερα τα πράγματα ήρθαν ανάποδα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, είμαστε δυνατοί και πρέπει να το δείξουμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που άφησαν τα σπίτια τους και ήρθαν στο ΓΣΠ. Τους καλώ και στο επόμενο παιχνίδι. Εκείνοι είναι η δύναμη μας. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.»