Home TOP NEWS Το πλάνο για την 4η σερί

Το πλάνο για την 4η σερί

 


Τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ στις 17:00 (live @OmonoiaNews, Primetel) αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτήν τη βδομάδα και θέλει να πάρει τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για να ανέβει κι’ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ιβάιλο θα παρατάξει την ομάδα με 4-4-2.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μιχαΐλοφ, προσθέτοντας κι’άλλα λεπτά στο ενεργητικό του, ενώ οι τέσσερις μπροστά του θα παραμείνουν οι ίδιοι όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Τζαΐλσον, Γουίλιαμ Σοάρες, Κατελάρη και Καντέ.

Μεσαία Γραμμή

Εδώ θα γίνουν όλες οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό αφού ο Μαρκάσα είναι τιμωρημένος ενώ ο Χριστοφή επιστρέφει από την δική του τιμωρία. Τη θέση του Πορτογάλου θα πάρει ο Μαδούρο, που καλείται να αποδείξει γιατί έχει αυτό το πλούσιο βιογραφικό, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Άλεξ Σοάρες. Στο δεξί άκρο ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ στο αριστερό θα βρίσκεται ο Αντώνια.

Επίθεση

Οι δυο τους φαίνεται να τα βρίσκουν και τώρα που πήραν φόρα δεν θέλουν να σταματήσουν με τίποτα. Ο λόγος για τους Ματ και Λόπες που τα πηγαίνουν περίφημα αγωνιζόμενοι μαζί στην αρχική ενδεκάδα. Ο δεύτερος θα κινείται ελαφρός πιο πίσω, δίνοντας περισσότερο χώρο στον Άγγλο.