Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 18ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 18ης αγωνιστικής

 


Με εμβόλιμη αγωνιστική επαναρχίζει η δράση στο Πρωτάθλημα, που συνεχίζεται με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής και πρώτης στο 2018. Χωρισμένο σε δύο δόσεις το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ένα ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού. Τυπικά γηπεδούχος ο αήττητος Απόλλωνας, με την ΑΕΛ να θέλει να σταματήσει την εντυπωσιακή πορεία του συμπολίτη της.

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένα τρία παιχνίδια, με πρώτο αυτό στο Μακάρειο, όπου η Δόξα θα αντιμετωπίσει τη 2η στη βαθμολογία Ανόρθωση. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Άχνας με τον Ερμή, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το ματς της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πηγαίνει στη Λάρνακα για να παίξει κόντρα στην Αλκή και θέλει το “τρίποντο” για να μπει με το δεξί στο νέο έτος.

Με το παιχνίδι του Αποέλ στο ΓΣΠ απέναντι στον Άρη με ώρα έναρξης τις 17:00 θα ξεκινήσει η δράση την Τετάρτη και μια ώρα αργότερα θα διεξαχθεί το ντέρμπι στο Τσίρειο, όπως και ο αγώνας στην Πάφο, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η αυλαία θα πέσει λίγο αργότερα, με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να παίζει εντός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος:

Τριτη 02/01/2018
17:00 Δόξα-Ανόρθωση (Cytavision Sports 2)
18:00 Εθνικός Άχνας-Ερμής (Cytavision Sports 7)
19:00 Αλκή-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)

Τετάρτη 03/01/2018
17:00 Αποέλ-Άρης (Cytavision Sports 1)
18:00 Απόλλωνας-ΑΕΛ (Primetel)
18:00 Πάφος FC-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 3)
19:00 ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 2)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία