Home TOP NEWS Σενάρια ενδεκάδας με νέο αμυντικό δίδυμο

Σενάρια ενδεκάδας με νέο αμυντικό δίδυμο

 


Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) η ομάδα μας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι αναγκασμένος να δοκιμάσει καινούργια πράγματα μιας και οι δυο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί είναι τιμωρημένοι.

Άμυνα

Επιστρέφει ο Νικολάι Μιχαΐλοφ κάτω από τα δοκάρια, μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο οποίο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Από εκεί και πέρα οι δυο θέσεις στα άκρα θεωρούμε ότι είναι “κλειδωμένες” για τους Καντέ και Τζαΐλσον. Όσο αφορά το κέντρο της άμυνας, μάλλον σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Λούκα Βύντρα στην εντεκάδα και τη δεύτερη θέση εικάζουμε θα πάρει ο Μαδούρο, μιας και έχει ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη θέση προτού έρθει στο τριφύλλι.

Μεσαία Γραμμή

Πιο ξεκάθαρα θα λέγαμε είναι τα πράγματα εδώ αφού Μαρκάσα και Άλεξ Σοάρες αποτελούν εδώ και καιρό τις δυο βασικές επιλογές για τον χώρο του κέντρου. Περνώντας στα δυο άκρα, στο δεξί θα βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ στο αριστερό θα επιστρέψει στη βασική εντεκάδα ο Τζαρσίνιο Αντώνια. Τις δικές του πιθανότητες έχει βέβαια και ο νεοφερμένος Νικολάι Κιπιάνι.

Επίθεση

Στο 4-4-2 του Ιβάιλο Πέτεφ δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές όσο αφορά το επιθετικό δίδυμο, αφού η μόνη που παίζουν με άνεση τη θέση είναι οι Ράφα Λόπες και Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Βούλγαρος τους εμπιστεύεται απόλυτα και περιμένει από αυτούς να τραβήξουν κουπί στο σκοράρισμα.