Home TOP NEWS Η σημαντικότητα του μηδέν παθητικού

Η σημαντικότητα του μηδέν παθητικού

 


Δεν είναι ότι παίξαμε την σούπερ άμυνα ούτε ότι λύσαμε τα προβλήματα μας σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που αμυνόμαστε και την ποιότητα που υπάρχει σε αυτό το χώρο. Κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ και στα 2 προηγούμενα παιχνίδια που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία, εάν οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν πιο συγκεντρωμένοι ή τυχεροί.

Λάθη κάναμε και σε αυτά τα παιχνίδια ωστόσο κρατήσαμε το μηδέν και αυτό θα βοηθήσει στη ψυχολογία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια στιγμή, ανεξαρτήτως αντιπάλου, νιώθαμε ότι κάθε φορά που η αντίπαλη ομάδα φτάνει έξω από τα τετράγωνα μας, θα κάνει φάση ή γκολ. Πλέον ελπίζουμε ότι με τις δυο συνεχόμενες νίκες όπου διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό, η ομάδα θα νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία για να μην δούμε παθογένειες του 2017 με παιδικά λάθη και δώρα στους αντιπάλους. Τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ολυμπιακό και Ερμή προσφέρονται για διεύρυνση των παιχνιδιών με μηδέν παθητικό και είναι καλή ευκαιρία να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών.

Η άποψη μας είναι ότι χρειαζόμαστε επειγόντως αμυντικό ποιότητας και ότι η επανεγγραφή του Βύντρα δεν αρκεί. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται ότι περιμένουν τα νέα για την κατάσταση του Εκίθα, ούτως ώστε να αξιολογήσουν ξανά τα δεδομένα.