Home TOP NEWS «Συνεχίζουμε αυτόνομα να μεγαλώνουμε καθημερινά την ΘΥΡΑ 9»

«Συνεχίζουμε αυτόνομα να μεγαλώνουμε καθημερινά την ΘΥΡΑ 9»

 


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, ενημερώνει μεταξύ άλλων για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό σύνδεσμο στη Λευκωσία. Αναλυτικά:

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας και όλα όσα προσπαθούν να μας επιβάλουν με τους νόμους τους ο Ιωνάς και η κοπ, εμείς συνεχίζουμε αυτόνομα να μεγαλώνουμε καθημερινά την ΘΥΡΑ 9. Σε αυτές τις εποχές δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν ξεπουλιόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την στήριξη που έχουμε από τα στελέχη μας και τους φίλους της ΘΥΡΑ 9.

Αύριο για ακόμα μια φορά στηρίζουμε το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και δίνουμε το παρών μας στην εκδήλωση του Gate9 Fanclub. Η ώρα 19.00 λοιπόν κλείνουμε ραντεβού στον Κεντρικό για την κοπή της Βασιλόπιττας στην συνέχεια θα ακολουθήσει τόμπολα με πλούσια δώρα.

Υ.Γ 1 – Αύριο το πρωί θα δημοσιεύσουμε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που θα αφορά την οικονομική κατάσταση του σωματείου μας.

Υ.Γ 2 – Το είπαμε και θα το ξαναπούμε ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Ετοιμαζόμαστε αδέλφια για τις καινούργιες μάχες ενάντια στο κατεστημένο και τον Ιωνά.

Υ.Γ 3 – Σάββατο γεμίζουμε το Μακάρειο και παίρνουμε ακόμα ένα τρίποντο.