Home TOP NEWS Σκέψεις για απόκτηση κι άλλου τερματοφύλακα

Σκέψεις για απόκτηση κι άλλου τερματοφύλακα

 


Αυτό που γίνεται με τους τερματοφύλακας στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία χρόνια πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ. Η ομάδα ξεκινάει με τρεις τερματοφύλακες (τέσσερις συμπεριλαμβανομένου του νεαρού από την ακαδημία) και στο τέλος καταλήγει να θέλει ενίσχυση στον άσο. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους, είτε λόγω τραυματισμών, είτε επειδή αυτοί που αποκτήθηκαν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η φετινή χρονιά είναι το αποκορύφωμα…

Ήδη τέσσερις τερματοφύλακες κάθισαν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, με τον μόνο που δεν πήρε χρόνο να είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Αντωνίου. Η ομάδα ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Παναγή, συνέχισε με τον Πιτ Φελτχούζιεν, τη σκυτάλη πήρε ο Ανδρέας Χριστοδούλου και τώρα την εστία υπερασπίζεται ο Νικολάι Μιχαΐλοφ. Η σεζόν είναι όμως ακόμη στη μέση και όπως φαίνεται ίσως ο αριθμός των τερματοφυλάκων που αγωνίστηκαν με το τριφύλλι στο στήθος αυξηθεί. Αυτό γιατί υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης με πορτιέρο, όχι για το λόγο πως ο Βούλγαρος νεοαποκτηθείς βγάλαμε συμπέρασμα αμέσως πως δεν κάνει, αλλά για να έχει η ομάδα μια τριάδα διαθέσιμη.

Ως γνωστόν ο Φελτχούιζεν αποτελεί παρελθόν, ο Παναγή δεν είναι εγγεγραμμένος στο ρόστερ αφού είναι τραυματίας, ενώ πάντα υπάρχουν τα ενδεχόμενα τραυματισμών, αλλά και καρτών όπως συνέβη με τον Χριστοδούλου. Κόντρα στον Ολυμπιακό στον πάγκο υπήρχε μόνο ο νεαρός Αντωνίου, που σε μια φάση έμοιαζε ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει ως αλλαγή, αφού ο Μιχαΐλοφ αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα. Άρα με τα δεδομένα αυτά, η ενίσχυση στον άσο μοιάζει απαραίτητη, με τον Πέτεφ να λένε οι πληροφορίες πως κάνει σκέψεις για απόκτηση κι άλλου τερματοφύλακα.