Home TOP NEWS Θα είναι η πρώτη φορά

Θα είναι η πρώτη φορά

 


Τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αντιμετωπίζει αυτή τη βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ και στόχος, όπως σε κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο στις 16:00 και είναι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το νέο έτος αφού επιβλήθηκε με 0-3 της Αλκής και παρά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο τερματοφύλακας μας, οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν με σχετική ευκολία το προβάδισμα. Βελτίωση είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι του 2017 με αντίπαλο την Πάφο, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με το ίδιο σκορ.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να κερδίσει για 3η συνεχόμενη αγωνιστική, αυτό θα γίνεται για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η προηγούμενη φορά που η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές ήταν σχεδόν πριν ένα χρόνο όταν και επιβλήθηκε απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα, Άρη και ΑΕΖ. Η δυναμική χτίζεται με συνεχόμενες νίκες, το παράδειγμα της Ανόρθωσης είναι διαφωτιστικό, και η ΟΜΟΝΟΙΑ τις έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.