Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας το σωματείο μας δεν μπορεί...

ΘΥΡΑ 9: «Με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας το σωματείο μας δεν μπορεί να οδηγηθεί σε καλύτερες μέρες»

 


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, τονίζει πως μετά τη χθεσινή συγκέντρωση, κοινή διαπίστωση όλων είναι πως με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να οδηγηθεί σε καλύτερες μέρες. Αναλυτικά η ενημέρωση από τους οργανωμένους:

Η χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση ήταν από τις λίγες φορές που μπορέσαμε να δούμε με λεπτομέρεια τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μας. Η ανάγκη του Πράσινου Λαού να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση φάνηκε από την μαζική παρουσία χθες το βράδυ στον Κεντρικό. Κοινή διαπίστωση όλων μας μετά την παρουσίαση ήταν ότι με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας το σωματείο μας δεν μπορεί να οδηγηθεί σε καλύτερες μέρες. Ο βραχνάς του οικονομικού, οι ελεγχόμενες συνελεύσεις και ο αντί-επαγγελματισμός μας κρατάνε πίσω σε άλλες εποχές που είτε θα αποβάλουμε προχωρώντας είτε θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά μένοντας στάσιμοι.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Υ.Γ 1 – Το Σάββατο με τον Ερμή πάμε να πάρουμε ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο. Αναχώρηση από τον Κεντρικό η ώρα 15.30.

Υ.Γ 2 – Απευθύνουμε κάλεσμα για στήριξη του νεαρού Λοΐζου Κουκουμά, ο οποίος πάσχει από λέμφωμα Non-Hodgkin και βρίσκεται στο Ισραήλ για θεραπεία.

Αριθμός Λογαριασμού:
ΔΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357018597034
ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034
BIC: BCYPCY2N