Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να πάρει ούτε και...

ΘΥΡΑ 9: «Ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να πάρει ούτε και ένα από τα εισιτήρια της ντροπής»

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 και καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κάνει αποχή από το παιχνίδι της Τετάρτης στο Τσίρειο, όπου θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης. Αναλυτικά:

Μεγάλε Πράσινε Λαέ επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου για να σε καλέσουμε για ακόμα μια φορά να βρεθείς στην πρωτοπορία του αγώνα ενάντια στην ταυτοποίηση, ενάντια στο κατεστημένο και τους τρομονόμους που προσπαθούν να μας πλασάρουν.

Την αναποτελεσματικότητα των μέτρων τους την έχουμε αναλύσει πάμπολλές φορές. Όλα όσα προσπαθούν να εφαρμόσουν έχουν ήδη αποτύχει σε όλες τις χώρες που εφαρμόστηκαν και το γνωρίζουν καλά. Δεν τους ενδιαφέρει όμως άλλωστε ποτέ δεν ήθελαν να κτυπήσουν την βία στα γήπεδα αλλά να εξυπηρετήσουν τα δικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, τα τελευταία χρόνια τα έχουμε γράψει και εξηγήσει αμέτρητες φορές όσοι μπήκαν στο κόπο να μας διαβάσουν αναγνωρίζουν το δίκαιο του αγώνα μας όσοι εξακολουθούν να φοράνε παρωπίδες μπορούν να συνεχίσουν να ξεγελιούνται από τον Ιωνά και την παρέα του.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αδέλφια ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν πρέπει να πάρει ούτε και ένα από τα εισιτήρια της ντροπής που έχουν εκδώσει για τον αγώνα της Τετάρτης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ για αυτό και εμείς που ζούμε για αυτές τις εκδρομές, εμείς που δεν μπορούμε στιγμή μακριά της έχουμε ήδη ανακοινώσει από την προηγούμενη βδομάδα πως θα απέχουμε από τα παιχνίδια που θα εφαρμόζεται η ταυτοποίηση είτε εφαρμόζεται στον κόσμο της ομάδας μας είτε εφαρμόζεται στους αντίπαλους οπαδούς.

Την Τετάρτη απέχουμε και γεμίζουμε τους συνδέσμους για να μπορούμε να κερδίσουμε τις μελλοντικές μας παρουσίες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ 1 – Με ικανοποίηση βλέπουμε για ακόμα μια φορά το σωματείο μας να είναι το μόνο που ξεκάθαρα στέκεται ενάντια στην ταυτοποίηση. Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματρία να πράξουν το ίδιο.

Υ.Γ 2 – Απευθύνουμε κάλεσμα για στήριξη του νεαρού Λοΐζου Κουκουμά, ο οποίος πάσχει από λέμφωμα Non-Hodgkin και βρίσκεται στο Ισραήλ για θεραπεία.
Αριθμός Λογαριασμού:
ΔΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ (ΛΟΪΖΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ)
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357018597034
ΙΒΑΝ: CY56002001950000357018597034
BIC: BCYPCY2N