Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Όλοι όσοι σωπαίνουν την ώρα που δολοφονούν το ποδόσφαιρο είναι...

ΘΥΡΑ 9: «Όλοι όσοι σωπαίνουν την ώρα που δολοφονούν το ποδόσφαιρο είναι συνένοχοι»

 


Τοποθέτηση είχαμε από την ΘΥΡΑ 9 για το θέμα της ταυτοποίησης στα ντέρμπι, μετά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Οι οργανωμένοι κάνουν μια καυστική αναφορά στον υπουργό αλλά και σε όλους όσους σωπαίνουν για όλα όσα γίνονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά:

«Όλοι όσοι σωπαίνουν την ώρα που δολοφονούν το ποδόσφαιρο είναι συνένοχοι και σαν συνένοχοι θα δικαστούν. Όσες από τις διοικήσεις των ομάδων παίζουν το παιχνίδι του Ιωνά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όσα από τα κόμματα δεν τοποθετούνται ξεκάθαρα ενάντια στα μέτρα που στόχο έχουν να αδειάσουν τα γήπεδα και όσα από τα Μ.Μ.Ε αποκρύπτουν το μεγάλο κίνδυνο που δημιουργείται, να ξέρουν ότι όσοι καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Άδειασαν τα γήπεδα για τα καπρίτσια ενός αποτυχημένου Υπουργού και δεν μιλά κανένας. Εδώ και 5 χρόνια που του έδωσαν την θέση του υπουργού δεν έχει καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ σε κανένα από τους τομείς που ασχολήθηκε. Κρύβετε πίσω από την κάλυψη των δημοσιογράφων που σαν τσιράκια του συστήματος σβήνουν τις ειδήσεις που δεν εγκρίνει και αποκρύπτουν όλα όσα δεν τον συμφέρουν.

Αυτός ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ προσπαθεί με μανία να εφαρμόσει ότι έχει αποτύχει σε όλες τις χώρες που εφαρμόστηκε. Ένας ανίκανος που αδυνατώντας να λύσει το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα προσπαθεί με μανία εδώ και τόσα χρόνια να κτυπήσει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Μια κλίκα βρώμικων παραγόντων και διεφθαρμένων πολιτικών που στήνουν την μεγαλύτερη κομπίνα εκατομμυρίων στις πλάτες όσων αγαπούν το λαοφιλέστερο άθλημα.

Αγώνας μέχρι ΤΕΛΟΥΣ αδέλφια για να μπορούμε να πιάσουμε απ’ το χέρι τα παιδιά μας και μαζί τους να τραγουδήσουμε στα γήπεδα που γουστάρουμε, στα πέταλα που μεγαλώσαμε, μέσα στην ατμόσφαιρα που αγαπήσαμε.

Υ.Γ – Απόψε η ώρα 20.00 ΟΛΟΙ στο κλειστό του Ελευθέρια να τραγουδήσουμε για τους λεβέντες της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Να μην λείπει κανείς.»

Όλοι όσοι σωπαίνουν την ώρα που δολοφονούν το ποδόσφαιρο είναι συνένοχοι και σαν συνένοχοι θα δικαστούν. Όσες από τις δι…

Posted by Gate 9 (Official) on 2018 m. sausis 18 d.