Home TOP NEWS Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής

 


Χωρίς σταματημό συνεχίζεται το Πρωτάθλημα, με τα εφτά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής να είναι χωρισμένα σε τρεις δόσεις. Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο, όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι στη Λεμεσό ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ, ενώ ισάριθμα θα γίνουν την Κυριακή, όπου προγραμματισμένο είναι το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Αποέλ και ΑΕΚ. Με ματς… έξι βαθμών πέφτει τη Δευτέρα η αυλαία του ποδοσφαιρικού τριημέρου.

Μετά το εξ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα, η ομάδα μας παίζει ξανά στο Τσίρειο, αυτή τη φορά με την ΑΕΛ, όπου κυνηγάει στην 5η θέση και με νίκη πλησιάζει στον ένα βαθμό. Το ματς αυτό είναι το πρώτο της ημέρας, με την αναμέτρηση στο Μακάρειο ανάμεσα σε Δόξα και Αλκή να ακολουθεί. Η βραδιά θα κλείσει με την Ανόρθωση να υποδέχεται τον ουραγό Εθνικό Άχνας, με αμφότερες τις δύο ομάδες να θέλουν “τρίποντο” για διαφορετικούς λόγους.

Την Κυριακή η δράση ξεκινάει από το “Αμμόχωστος”, όπου η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί την Πάφο. Λίγο αργότερα θα έχουμε σέντρα στο ντέρμπι του ΓΣΠ, με τον πρωτοπόρο Αποέλ να κοντράρεται με την ΑΕΚ, που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Τοπικό ντέρμπι στη Λεμεσό το άλλο ματς, με τον τυπικά γηπεδούχο Άρη να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα. Τελευταίο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερμή, που χαρακτηρίζεται ως έξι βαθμών, αφού εάν μια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη, θα στερήσει στην αντίπαλο της πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη για την παραμονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος:

Σάββατο 20/01/2018
16:00 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ (Cytavision Sports 1)
17:00 Δόξα-Αλκή (Cytavision Sports 7)
19:00 Ανόρθωση-Εθνικός Άχνας (Cytavision Sports 1)

ΚΥΡΙΑΚΗ, 21.01.2018
15:00 Νέα Σαλαμίνα-Πάφος FC (Cytavision Sports 2)
16:00 Αποέλ-ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)
18:00 Άρης-Απόλλωνας (Cytavision Sports 2)

ΔΕΥΤΕΡΑ, 22.01.2018
19:00 Ερμής-Ολυμπιακός (Cytavision Sports 1)

Δείτε ακόμη: Στατιστικά και βαθμολογία