Home TOP NEWS Τρεις στο χέρι και το ψάχνει

Τρεις στο χέρι και το ψάχνει

Αφού αποφάσισε να μην προχωρήσει στην εγγραφή του Μπλάτι Τουρέ, ο Ιβάιλο Πέτεφ έχει στο χέρι άλλες τρεις μεταγραφές. Για την ώρα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο Μιχαΐλοφ που αποτελεί αντικατάσταση και όχι μεταγραφή και ο Βύντρα που γράφτηκε ξανά μετά από 6 μήνες ατομικής προπόνησης. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λοιπόν μπορεί να κάνει μέχρι και τρεις προσθήκες στην ομάδα του, αν όμως βρει αυτό που θέλει.


Και αυτό ακριβώς είναι που τόνισε στη συνέντευξη τύπου με το τέλος του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. “Δεν θα πάρουμε παίκτες απλά για να πάρουμε, αλλά θα ψάξουμε να βρούμε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί που είναι και μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα. Και όλοι ξέρετε πως αυτή η περίοδος είναι πιο δύσκολη από το καλοκαίρι”, είπε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος τεχνικός. Εκείνο που δεν είπε, είναι πως δεν υπάρχουν και τα λεφτά για να δοθούν σε ομάδες, οπότε το έργο του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Αν πάντως πάρει τρεις παίκτες, εικάζουμε πως αυτοί θα είναι ένας αμυντικός μέσος, ένας ακραίος μεσοεπιθετικός ή επιτελικός, ενώ η τρίτη θέση εξαρτάται και από την άποψη του για τον Εκίθα. Ανάλογα λοιπόν η τρίτη προσθήκη θα είναι κεντρικός αμυντικός ή κάτι άλλο. Όπως και να έχει, μια από τις τρεις μεταγραφές, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας κοντά στην ολοκλήρωση της. Για να δούμε αν θα έρθουν σύντομα και οι ανακοινώσεις.