Home TOP NEWS Βύντρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι κοντά στην ομάδα»

Βύντρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι κοντά στην ομάδα»


Επέστρεψε στο ρόστερ και πήρε ήδη τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ο Λουκάς Βύντρα, παίζοντας στην αναμέτρηση με τον Ερμή. Ο Ελλαδίτης αμυντικός της ομάδας μας μίλησε στο OMONOIA Premium και αναφέρθηκε στην ενσωμάτωση του πάλι με το “τριφύλλι”. Τόνισε πως είναι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί, σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Διαβάστε ακόμη: Διάθεση για στήριξη από τον κόσμο

Ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας και πως βλέπει τη συνέχεια, δηλώνοντας πως τα τελευταία αποτελέσματα είναι θετικά και με τη δουλειά στο γήπεδο θα βελτιωθεί περισσότερο η εικόνα. Τώρα, όσον αφορά το πρόσωπο του είπε: «Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, τη ζήσαμε και αυτήν… Έκανα προπονήσεις μόνος μου και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι κοντά στην ομάδα. Έχουμε όρεξη για πολύ δουλειά και να φτάσουμε στους στόχους της ομάδας. Έκανα προπονήσεις, οι εργομετρικές που κάναμε ήταν καλές, σίγουρα είναι αλλιώς να κάνεις προπόνηση μόνος σου και αλλιώς με την ομάδα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να κερδίσουμε το χαμένος έδαφος και σιγά σιγά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του, με το ολοκληρωμένο βίντεο να έχει δημοσιευτεί στο συνδρομητικό κανάλι του συλλόγου, όπου χρειάζεται εγγραφή: