Home TOP NEWS Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 9 για τις εξελίξεις στο σωματείο και κάλεσμα...

Ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 9 για τις εξελίξεις στο σωματείο και κάλεσμα σε ανοικτή συγκέντρωση

 


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο σωματείο, ενώ έκανε κάλεσμα στην ανοικτή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στο φαν κλαμπ την επόμενη Τρίτη. Αναλυτικά:

Θετικότατη εξέλιξη είναι η ανάληψη της ευθύνης για το αγωνιστικό αδιέξοδο από το Δ.Σ και ο ορισμός Εκλογικής Συνέλευσης μέσα στον Απρίλη. Σωστή θεωρούμε και την απόφαση για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου αφού ο λόγος που απαιτούσαμε να γίνει ήταν για να ορίσουμε εκεί την Εκλογική Συνέλευση. Αφού η εκλογική συνέλευση ορίστηκε δεν υπάρχει και λόγος να πάμε στην Γενική το Σάββατο με ένα συμβούλιο που είναι προ το πυλών της εξόδου

Όσον αφορά την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει εμείς προς το παρών δεν θα τοποθετηθούμε. Έχουμε όμως πει επανειλημμένα ότι πέραν από τα ονόματα το σημαντικό είναι το νέο συμβούλιο να έχει καινούργιες προτάσεις για την δομή λειτουργίας του σωματείου, να έχει ΣΟΒΑΡΗ πρόταση για το οικονομικό, να αποτελείτε από άτομα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να είναι ευρείας αποδοχής και στήριξης, να μην είναι ελεγχόμενο από πουθενά και να αφήνει στο παρελθόν άτομα και καταστάσεις που πλήγωσαν το σωματείο.

Αυτά βάζουμε κάτω τόσο καιρό στις συναντήσεις, αυτά θα συνεχίζουμε να βάζουμε. Τον Απρίλη πάμε να αλλάξουμε και να ξαναγράψουμε ιστορία.

Για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας καλούμε τα μέλη μας και τον Πράσινο Λαό σε ανοικτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη 27/2 η ώρα 19.30 στον Κεντρικό.

Υ.Γ 1 – Η εκδρομή της Κυριακής είναι η τελευταία της χρονιάς και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει αξέχαστη. Το λεωφορείο μας ξεκινά στις 10 το πρωί από τον Κεντρικό.

Υ.Γ 2 – Την ίδια ώρα που εφαρμόζουν όλο και σκληρότερους νόμους και ποινές για τους οπαδούς επιλέγουν να αφήσουν ελεύθερη μια δολοφόνο με προεδρική χάρη. Εμείς από την μεριά μας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… ΑΙΜΙΛΙΕ ΖΕΙΣ