Home TOP NEWS “Δεν με φοβίζει η κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

“Δεν με φοβίζει η κατάσταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Χθες το πρωί αποκαλύψαμε πως ο Γιώτης Δημητρίου εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας μας. Το απόγευμα ο επιχειρηματίας έκανε δηλώσεις στην Άντρια Χήρα και το sigmalive.com. Αναλυτικά:


Είναι έγκυρες οι πληροφορίες που σας φέρουν στο προσκήνιο για εμπλοκή σας στα διοικητικά της Ομόνοιας;
Ναι υπάρχει ενδιαφέρον, δεν είναι απλώς φήμες εξετάζω όμως να δω τι συμβαίνει στην Ομόνοια πρώτα και μετά.
Γιατί τώρα αυτό το ενδιαφέρον; 
Ανέκαθεν ενδιαφερόμουν για την Ομόνοια. Η Dimco ήταν και ο κύριος χορηγός της ομάδας, ήμασταν σταθερά οικονομικός «αιμοδότης» στην Ομόνοια όπως και σε άλλα σωματεία, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που εξέφρασα το ενδιαφέρον μου για την προεδρία.
Η Ομόνοια βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, δεν σας φοβίζει αυτό; Είναι μία δύσκολη απόφαση.
Δεν με φοβίζει καθόλου, από κάπου πρέπει ν’ αρχίσουμε
Συναντηθήκατε με άτομα της διοίκησης;
Όχι δεν συναντήθηκα, αλλά μιλώ με οποιοδήποτε έχει ή είχε σχέση με την Ομόνοια. Με οπαδούς, με χορηγούς, με πρώην προέδρους, πρώην παράγοντες και οργανωμένα σύνολο. Μίλησα με αρκετούς ο καθένας λέει το δικό του. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αν αναλάβω εγώ δεν θα μείνει τίποτα στον τόπο του. Θα στηθεί από το μηδέν η ομάδα σε μία σύγχρονη και μοντέρνα βάση, όπως της αρμόζει. Ερευνούμε ακόμη το ενδεχόμενο, δεν λέμε ότι θα υποβάλουμε υποψηφιότητα, πρέπει να δούμε πρώτα ποιοι ενδιαφέρονται να είναι μαζί μας και μετά.
Για το αν σας φοβίζει το οικονομικό: Η Ομόνοια έχει αρκετά χρέη πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση να μελετήσουμε, να μας δώσουν πρόσβαση σε λογιστικά του σωματείου, αν είναι εφικτό για να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκονται τα οικονομικά της ομάδας.
Ποιο είναι το δικό σας πλάνο;
Ακόμη είναι νωρίς να το πούμε και να το βγάλουμε προς τα έξω. Έχουμε πολύ λίγο διάστημα μπροστά μας μέχρι τον Απρίλιο για να δουλέψουμε. Οπωσδήποτε αν προχωρήσουμε και υποβάλω υποψηφιότητα, τότε πρέπει να καταλάβουμε τι πάει λάθος, αν και νομίζω είναι όλα λάθος. Η Ομόνοια βρίσκεται στο χειρότερο σημείο από τη μέρα ίδρυσης της. Δεν είναι θέμα της τωρινής διοίκησης, αλλά όλων των προηγούμενων διοικήσεων.
Συμμερίζομαι τις απόψεις των φίλων της Ομόνοιας και των οργανωμένων. Όλοι θέλουν αλλαγή, αλλά το θέμα είναι τι ψάχνεις.
Είναι και τ’ όνομα του Νίκου Κατσουρίδη στο προσκήνιο, τώρα θα δούμε. Λίγο πριν τις εκλογές, θα έχουμε έτοιμο το πλάνο μας. Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις και με οποιοδήποτε εμπλέκεται στην Ομόνοια.