Home TOP NEWS Δημητρίου: “Συνεχίζουμε προσγειωμένα, θέλουμε τον κόσμο”

Δημητρίου: “Συνεχίζουμε προσγειωμένα, θέλουμε τον κόσμο”

Για το παιχνίδι τους τραυματίες, αλλά και τη δήλωση του Άγγελου Μισού περί κανονισμένου ματς, μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου με το τέλος του ματς. Όλες οι δηλώσεις:


“Είναι άλλη μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Κάναμε μεστή εμφάνιση με θετικά και στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση. Το μηδέν παθητικό είναι σίγουρα θετικό. Συνεχίζουμε, το ματς ήταν λίγες μέρες μετά από αυτό με την Ανόρθωση που ήταν δύσκολο και απαιτούσε πολλές δυνάμεις. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας, κερδίσαμε, συνεχίζουμε σοβαρά και προσγειωμένα. Χρειάζεται διάρκεια και σταθερότητα και διανύουμε ένα δύσκολο μήνα. Έχουμε ένα απαιτητικό ματς τη Τετάρτη, σε ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει πολύ. Καλούμε το κόσμο μας να έρθει κοντά την Τετάρτη θέλουμε το κύπελλο.

Ο Δημήτρης ένιωσε μια ενόχληση, ενημέρωσε στο ημίχρονο και κρίθηκε σκόπιμο να μην συνεχίσει το παιχνίδι. Θα αξιολογηθεί, όπως και ο Κιπιάνι. Εκ πρώτης για το Κιπιάνι φαίνεται για διάστρεμα. Να πούμε για το Μιχαΐλοφ πως θα ανεβάσει στροφές από βδομάδες. Την Τετάρτη τη χάνει σίγουρα, κάνει αγώνα δρόμου για το Αποέλ. Ο Αλβμπόκε έπαθε 3ου βαθμού κάκωση στον ώμο και είμαστε στο στάδιο να καταλήξουμε στη μορφή αποκατάστασης. Είναι σοβαρός τραυματισμός, αξιολογείται ακόμα και το ενδεχόμενο εγχείρησης. Σε 1-2 μέρες θα καταλήξουμε.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο παιχνίδι προβαίνει σε τόσο σοβαρές καταγγελίες, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ωθήσει άμεσα και αυτεπάγγελτα την ομοσπονδία, την αστυνομία και όλες τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία. Θεωρούμε πως αυτά είναι αυτονόητα πράγματα και περιμένουμε να γίνουν”