Home TOP NEWS Έδειξε ότι μπορεί

Έδειξε ότι μπορεί

 


Το παιχνίδι με τη Δόξα αποτελεί ήδη παρελθόν και από τη στιγμή που υπάρχει ο επαναληπτικός, η ζημιά είναι διαχειρίσιμη. Ελπίζουμε ότι το παιχνίδι αποτελεί μια κακή παρένθεση και δεν θα παρουσιάσουμε τις ίδιες αδυναμίες στο παιχνίδι με το Αποέλ. Άλλωστε, με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο ενώ πήρε αποτελέσματα σε βραδιές που δεν ήταν καλή.

Δεν θέλουμε να στρουθοκαμηλίζουμε, ο αιώνιος διαθέτει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ, αυτό έλειπε αφού έχει τουλάχιστον τριπλάσιο μπάτζετ, και έχει βρει τους μηχανισμούς να πρωταγωνιστεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να χάσει ή να βρεθεί σε κακή βραδιά, ούτε σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σαν αουτσάιντερ. Ένα αιώνιο ντέρμπι είναι 50-50 είθισται να λέγεται. Ας το καταλάβουμε επιτέλους και να κατέβουμε στο παιχνίδι με τσαμπουκά και ποδοσφαιρικό εγωισμό για να πάρουμε το τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για τη νίκη φτάνει να παρουσιάσει σοβαρή ανασταλτική λειτουργία και την ίδια παραγωγικότητα στην επίθεση που έδειξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.