Home TOP NEWS Επανεκκίνηση η μόνη λύση

Επανεκκίνηση η μόνη λύση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός στόχων από το Φεβρουάριο. Το οικονομικό πρόβλημα χειρότερο από ότι ήταν πέρσι τέτοιο καιρό. Έχουμε ήδη αλλάξει προπονητή και ο νέος θέλει να “καθαρίσει” τρεις παίκτες και αφήνονται σκιές για στημένα. Οι παίκτες να μαλώνουν με κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων (όπως και ο ΠΑΣΠ) να βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης τους και γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται ρόμπα. Όλα αυτά είναι δείγματα μιας κατάστασης ΑΡΡΩΣΤΗΣ. Και είτε θα πατήσουμε το κουμπί της επανεκκίνησης για να στηθεί ξανά η βασίλισσα σε γερές βάσεις είτε τα ίδια θα λέμε του χρόνου.


Όχι στην ανακύκλωση, όχι στις προκαθορισμένες διοικήσεις, όχι στις επιδείξεις δύναμης στην εκλογική συνέλευση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ξεκινήσει ξανά από την αρχή. Χρειάζεται καταρχάς ένα ηγέτη, ένα πραγματικό ηγέτη να βγει μπροστά και να τραβήξει το βάρος. Χρειάζεται όμως και σωστούς ανθρώπους γύρω του για να την σπρώξουν προς τον εκσυγχρονισμό και τον επαγγελματισμό. Γιατί είναι αδιανόητο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν καφενείο και να θέλουμε να ανταγωνιστούμε άλλους που εκτός του ότι είναι πιο επαγγελματίες μας, έχουν καταφέρει να εδραιωθούν και παρασκηνιακά.

Ως τις εκλογές έχουμε δυο μήνες. Θα πούμε ότι και χθες, αυτοί που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις ανάλογες διεργασίες. Αφήστε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και διαφορών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει από αυτή τη διαδικασία να βγει αναγεννημένη, αλλαγμένη, ανανεωμένη. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ, μην το κάψετε. Επανεκκίνηση, η μόνη επιλογή.