Home TOP NEWS Έπαιξε ως αλλαγή ο ένας, από την κερκίδα ο δεύτερος, βασικοί οι...

Έπαιξε ως αλλαγή ο ένας, από την κερκίδα ο δεύτερος, βασικοί οι υπόλοιποι

 


Από τους έξι δανεικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το Σαββατοκύριακο που πέρασε αγωνίστηκαν οι πέντε. Ως αλλαγή απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε ο Στεφάν Αζίζ, περνώντας στο 68ο λεπτό στην αναμέτρηση. Είναι η πέμπτη του συμμετοχή στη σεζόν με τη φανέλα του Άρη, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όσον αφορά τον άλλο “πράσινο” δανεικό στην “ελαφρά ταξιαρχία”, Θεοδόση Κύπρου, είδε από την κερκίδα το ματς, αφού ως γνωστόν είναι παροπλισμένος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίζονται με υποσχετική μεταγραφή από την ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν βασικοί στις ομάδες τους. Ο Γεράσιμος Φυλακτού έγραψε 90λεπτο απέναντι στο Αποέλ, το 18ο του στο φετινό Πρωτάθλημα με την Πάφος FC. Ο 26χρονος παίκτης μετράει 1804 αγωνιστικά λεπτά στις δύο εγχώριες διοργανώσεις.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ομόνοιας Αραδίππου ο Άγγελος Χρυσοστόμου, όμως δεν κατάφερε να τη βοηθήσει, αφού δέχθηκε την ήττα από την ΑΕΖ. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός μετράει 14 συμμετοχές στο Πρωτάλημα της Β’ Κατηγορίας, όλες ως βασικός, έχοντας αντικατασταθεί τις πέντε από αυτές.

Βασικός στην ήττα του ΑΣΙΛ στην Αγία Νάπα από την τοπική ομάδα ήταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που αντικαταστάθηκε στο 76ο λεπτό του αγώνα. Ήταν η 15η συμμετοχή για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή και 13η ως βασικός, μετρώντας εννέα 90λεπτα.

Βασικός παίζοντας 90λεπτα στη νίκη του Χαλκάνορα επί του ΘΟΪ ήταν ο Σωτήρης Φιάκας. Ήταν η 16η συμμετοχή του 19χρονου στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και 13η ως βασικός, έχοντας παίξει σε όλες μέχρι το τέλος.