Home TOP NEWS Επιστρέφει ο Ράφα, ερωτηματικό για Κιπιάνι

Επιστρέφει ο Ράφα, ερωτηματικό για Κιπιάνι

 


Πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος”, με τον Ράφα Λόπες να ακολουθεί ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα και να δηλώνει παρών ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης. Το ματς απέναντι στη Δόξα για το Κύπελλο έχει πιθανότητες να προλάβει ακόμη ένας παίκτης της ομάδας που πέρασε από μικροτραυματισμό. Ο λόγος για το Νικολάι Κιπιάνι, που έκανε ειδικό πρόγραμμα σήμερα και πριν την προπόνηση της Τρίτης θα υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις.

Ερωτηματικό λοιπόν για το νεαρό επιθετικό, που είναι το μοναδικό, αφού οι υπόλοιποι τραυματίες είναι σίγουρο πως δεν προλαβαίνουν. Ο Μάριος Δημητρίου, που είναι εκτός μετά από κτύπημα στη μέση, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και ίσως επιστρέψει στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με την ομάδα της Κατωκοπιάς την ερχόμενη Κυριακή.

Στην πρεμιέρα των play-off αναμένεται να είναι έτοιμοι οι Νικολάι  Μιχαΐλοφ και Δημήτρης Χριστοφή, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο αρχηγός αντιμετωπίζει μυϊκές ενοχλήσεις. Το πρόβλημα στη στέρνα που αντιμετωπίζει ο Φάνος Κατελάρης, αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες και για αυτό ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Για τον Τζον Αλβμπόγκε τα πράγματα είναι γνωστά, με τον Σουηδό να υποβάλλεται σε εγχείριση σήμερα και η επιστροφή του στη δράση θα γίνει τη νέα σεζόν.