Home TOP NEWS Για το πρώτο βήμα

Για το πρώτο βήμα

Την Δόξα υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00, live omonoianews.com) σε ένα ματς για τη Β’ φάση του κυπέλλου. Παρότι η ομάδα μας το Σάββατο αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλο της, όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένοι στο ματς το σημερινό. Κι αυτό γιατί ξέρουν πως για να περάσουν στους “8” της διοργάνωσης, δεν επιτρέπεται να πάρουν τίποτα σαν δεδομένο, ούτε να έχουν το μυαλό τους αλλού. Η Δόξα δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσει και αυτό την κάνει επικίνδυνη.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα της. Πρέπει όμως να αποδεικνύει τον εαυτό της κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο για να δώσει ματς. Οι νίκες στους αγώνες πρωταθλήματος δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα για το σημερινό ματς. Είναι παιχνίδι κυπέλλου και ως εκ τούτου έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Την ανωτερότητα της λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ, επιβάλλεται να την αφήσει να ξεδιπλωθεί στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που μετράει.

Ο στόχος σήμερα είναι ξεκάθαρος, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση. Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να το πετύχει, χρειάζεται να παραμείνει σοβαρή για να θέσει γερές βάσεις πρόκρισης.