Home TOP NEWS Γίνεται, αλλά όχι από την χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ

Γίνεται, αλλά όχι από την χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το μυαλό της οπουδήποτε εκτός από το παιχνίδι με τη Δόξα, έχασε με 2-3 μες το σπίτι της και πλέον χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να προκριθεί. Πριν τον επαναληπτικό υπάρχει το ματς με το Αποέλ, αλλά σε αυτό το κομμάτι θα γίνει κριτική για τα χθεσινά και δυο λόγια για τη ρεβάνς. Ο Χατζηλούκας φρόντισε να κάνει το επικοινωνιακό κομμάτι του και να μας πει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμα το φαβορί, αλλά αυτή είναι μόνο η μισή αλήθεια.


Κόντρα στη χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ, φαβορί και μάλιστα ακλόνητο είναι η Δόξα. Αν η ομάδα μας επαναλάβει τα ίδια παιδικά λάθη, αν εμφανιστεί τόσο νωθρή και αδιάφορη, δεν έχει καμία ελπίδα στον επαναληπτικό. Για να προκριθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βάλει το καλό της κοστούμι, αυτό που παρουσίασε σε άλλα ματς φέτος. Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση όμως, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη προσοχή, γιατί πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε νίκη με δυο τέρματα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρκεί να περάσει, αλλά απαγορεύεται να εμφανιστεί ξανά όπως χθες. Έβαλε τον εαυτό της σε πολύ δύσκολη θέση και καλά κάνουν να καταλάβουν όλοι στο Ηλίας Πούλλος πως αν δεν ανατρέψουν την κατάσταση, θα μείνουν εκτός διεκδίκησης οποιουδήποτε τίτλου από το Φεβρουάριο. Ανατροπές έχουμε κάνει φέτος, όχι όμως με τέτοια εικόνα. Ανασύνταξη και άμεσα.